Nie ma w serwisiegumis97rKopiuj nick
0,5%
gumis97r

Płeć: Mężczyzna
Dołączył: 11 sty 2011
Punkty: 14$
Podziękowania: 0
Posty: 5
Post 14 sty 2011, 16:40
ocenił na: 0
Witam mam taki problem zakupiłem ostatnio tuner dvb-t wraz z nim dostalem antene plyte i pilota na plycie są sterowniki do tunera i blazedtv 6.0 ... A teraz o tym problemie gdy się włacza ten program blazedtv to wyskakuje okno "SCAN CHANNELS?" i wlaczam to okno aby zeskanowac kanaly i gdy jest wyszukiwanie to pisze Begin to "czestotliwosc [478k]" po tym no signal i tak zmienia czestotliwosc...Problem w tym ze niemoze mi wyszukac zadnego kanału czy zna ktos odpowiedz na ten problem Z GÓRY DZIEKI .
Nie ma w serwisieKejcioKopiuj nick
Kejcio

Płeć: Mężczyzna
Dołączył: 16 paź 2009
Punkty: 16$
Podziękowania: 175
Posty: 1365
Ostrzeżenia: 1/5
Post 14 sty 2011, 18:35
ocenił na: 0
gumis97r, z jakiego źródła ciągniesz TV ?? cyfrowa naziemna, analogowa, z dekodera cyfrowego polsatu , cyfry+,n ?
_____
Jeśli pomogłem kilknij Obraz to nic
nie kosztuje a człowieka raduje ;)


ZAPRASZAM DO GRY Z UŻYTKOWNIKAMI BT www.s8.sfgame.pl/index.php?rec=37915
Sygnatura•••
Nie ma w serwisieAtoManKopiuj nick
AtoMan

Płeć: Mężczyzna
Dołączył: 14 paź 2008
Punkty: 3179$
Podziękowania: 1754
Posty: 1655
Post 14 sty 2011, 21:07
ocenił na: 0
Skoro dvb-t, to cyfra naziemna ;-) Musi antenę podpiąć i być w zasięgu.
_____
http://facebook.com/sailorki - wspomóż akcję i zmień oblicze telewizji!

Reupy dozwolone TYLKO w przypadku wygaśnięcia oryginalnych linków, przy zachowaniu oryginalnej nazwy pliku
Sygnatura•••
Nillay

Płeć: Mężczyzna
Dołączył: 28 lis 2009
Punkty: 47$
Podziękowania: 5733
Posty: 3482
Post 14 sty 2011, 22:23
ocenił na: 0
Miałem podobny (jeśli nie taki sam) problem.....
Jest jedna sprawa..... A mianowicie MPEG-2......
Jest to....
W sumie nie wiem co, ale w Polsce wprowadza się sprzęty z MPEG-4......
Sprzęt, który zakupiłeś (i ja również) nie będzie działał, bo jest dostosowany do MPEG-2, którgo już raczej nie ma....
Mniej więcej mi to tak wytłumaczono....
Tak więc, niestety tuner Ci nie zadziała.....
_____
www.facebook.com/MojaDubWalka
DUBBING DUBBING DUBBING DUBBING DUBBING DUBBING DUBBING DUBBING DUBBING DUBBING DUBBING DUBBING DUBBING DUBBING DUBBING
DUBBING DUBBING DUBBING DUBBING DUBBING DUBBING DUBBING DUBBING DUBBING DUBBING DUBBING DUBBING DUBBING DUBBING DUBBING
DUBBING DUBBING DUBBING DUBBING DUBBING DUBBING DUBBING DUBBING DUBBING DUBBING DUBBING DUBBING DUBBING DUBBING DUBBING
DUBBING DUBBING DUBBING DUBBI
Sygnatura•••
Nie ma w serwisieRybandyKopiuj nick
100%
Rybandy

Płeć: Mężczyzna
Dołączył: 06 lip 2009
Punkty: 68$
Podziękowania: 311
Posty: 1023
Post 14 sty 2011, 23:24
ocenił na: 0
Nillay, MPEG-2 to format (jak DivX) więc to że tego nei am to brednie, porządna paczka kodeków plus jakiś dobry program (polecam TotalMedia3.5) i jakoś musi się dać go ruszyć.
Nie ma w serwisiegumis97rKopiuj nick
0,5%
gumis97r

Płeć: Mężczyzna
Dołączył: 11 sty 2011
Punkty: 14$
Podziękowania: 0
Posty: 5
Post 16 sty 2011, 10:33
ocenił na: 0
Rybandy niestety ten program też niedziała ;/ może to trzeba w ustawieniach coś pozmieniac w sensie moj komputer> itp
??