OdpowiedzPosty: 6
gumis97r

Płeć:
Dołączył: 11 sty 2011
Punkty: 14$
Podziękowania: 0
Posty: 5

Nie ma w serwisie
14 sty 2011, 16:40
Witam mam taki problem zakupiłem ostatnio tuner dvb-t wraz z nim dostalem antene plyte i pilota na plycie są sterowniki do tunera i blazedtv 6.0 ... A teraz o tym problemie gdy się włacza ten program blazedtv to wyskakuje okno "SCAN CHANNELS?" i wlaczam to okno aby zeskanowac kanaly i gdy jest wyszukiwanie to pisze Begin to "czestotliwosc [478k]" po tym no signal i tak zmienia czestotliwosc...Problem w tym ze niemoze mi wyszukac zadnego kanału czy zna ktos odpowiedz na ten problem Z GÓRY DZIEKI .
Kejcio

Płeć:
Dołączył: 16 paź 2009
Punkty: 16$
Podziękowania: 175
Posty: 1365
Ostrzeżenia: 1/5

Nie ma w serwisie
14 sty 2011, 18:35
gumis97r, z jakiego źródła ciągniesz TV ?? cyfrowa naziemna, analogowa, z dekodera cyfrowego polsatu , cyfry+,n ?
_____
Jeśli pomogłem kilknij Obraz to nic
nie kosztuje a człowieka raduje ;)


ZAPRASZAM DO GRY Z UŻYTKOWNIKAMI BT www.s8.sfgame.pl/index.php?rec=37915
•••
AtoMan
100%
AtoMan

Płeć:
Dołączył: 14 paź 2008
Punkty: 7364$
Podziękowania: 1511
Posty: 1527

Nie ma w serwisie
14 sty 2011, 21:07
Skoro dvb-t, to cyfra naziemna ;-) Musi antenę podpiąć i być w zasięgu.
_____
http://facebook.com/sailorki - wspomóż akcję i zmień oblicze telewizji!

Reupy dozwolone TYLKO w przypadku wygaśnięcia oryginalnych linków, przy zachowaniu oryginalnej nazwy pliku
•••
Nillay

Płeć:
Dołączył: 28 lis 2009
Punkty: 72457$
Podziękowania: 5563
Posty: 3376

Nie ma w serwisie
14 sty 2011, 22:23
Miałem podobny (jeśli nie taki sam) problem.....
Jest jedna sprawa..... A mianowicie MPEG-2......
Jest to....
W sumie nie wiem co, ale w Polsce wprowadza się sprzęty z MPEG-4......
Sprzęt, który zakupiłeś (i ja również) nie będzie działał, bo jest dostosowany do MPEG-2, którgo już raczej nie ma....
Mniej więcej mi to tak wytłumaczono....
Tak więc, niestety tuner Ci nie zadziała.....
_____
Zabraniam reuploadowania moich plików!
Informacje o uploadach znajdziesz w mojej ramówce - zanim zapytasz, sprawdź ją!
•••
Rybandy

Płeć:
Dołączył: 06 lip 2009
Punkty: 68$
Podziękowania: 311
Posty: 1023

Nie ma w serwisie
14 sty 2011, 23:24
Nillay, MPEG-2 to format (jak DivX) więc to że tego nei am to brednie, porządna paczka kodeków plus jakiś dobry program (polecam TotalMedia3.5) i jakoś musi się dać go ruszyć.
gumis97r

Płeć:
Dołączył: 11 sty 2011
Punkty: 14$
Podziękowania: 0
Posty: 5

Nie ma w serwisie
16 sty 2011, 10:33
Rybandy niestety ten program też niedziała ;/ może to trzeba w ustawieniach coś pozmieniac w sensie moj komputer> itp
??
OdpowiedzPosty: 6